Posted by jinson on 06:53 No comments
Ingrediente: 
  • 3 oua
  • 6 lg zahar brut
  • 4 lg ulei (1 de cocos, 3 de floarea soarelui)
  • 1/2 lamaie
  • 2 felii de lime
  • 5 lg faina
  • 2 lg faina de migdale
  • 2 lg faina de in
  • 2 lg fulgi de cocos
  • 2 maini de fructe uscate: stafide, migdale, goji, aronia 
Reteta simplificata:
Ingrediente:
  • 3 oua
  • 6 lg zahar
  • 4 lg ulei
  • 1/2 lamaie
  • 5 lg faina
  • 2 maini de stafide
Mod de preparare:

Pun la hidratat intr-un castron stafidele si fructele uscate cu o lgt de esenta de rom si apa sa le acopere.

Separ albusurile de galbenusuri. Bat albusurile tare cu mixerul. Adaug pe rand, cate putin zaharul, galbenusurile, uleiul, faina, zeama si coaja de lamaie.

Ung forma de chec/briose cu ulei si o tapetez cu faina. Pun compozitia in forma. Scurg stafidele si fructele uscate si le adaug in forma.

Dau la cuptor si coc la foc potrivit 20 min. Ridic forma mai sus pt. rumenire inca 10 min.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu